Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Пробиотик при бременност

Снимки

Пробиотик при бременност 30 капсули

Оставете коментар

Наличност: В наличност

42,99 лв.
ВеганБез глутенБез оцветители

Подробности

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА

Подходящ за бременни жени от зачеването до раждането, както и за периода на кърмене до 6 месеца след раждането. Съдържа 3 научно изследвани щама от живи култури, за които е доказано, че преодоляват действието на стомашната киселинност, за да достигнат до червата живи. С добавени фруктоолигозахариди (FOS) фибри, внимателно подбрани при бременност, след раждане и кърмене.

Препоръчителен дневен прием: една капсула дневно, за предпочитане сутрин със закуската.

Дневният прием осигурява (0,3ml): живи култури 12 милиарда (12x109), фруктоолигозахариди (FOS) фибри 30mg.

Начин на употреба: При затруднения с преглъщането на капсулата, отворете и смесете съдържанието с хладка вода или храна. Може да се приема без прекъсване или по медицинско предписание.

Забележка: Препоръчителният дневен прием не трябва да бъде надвишаван. Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Деца под 18 години, бременни и кърмещи жени, хора с тежки здравословни състояния трябва да се консултират със специалист преди употреба. Съхранявайте на място недостъпно за деца.

Внимание: Живите култури не се препоръчват за хора с тежки здравословни състояния, например такива, които са подложени на тежка имуносупресия, страдат от панкреатит или мелена, са в интензивно отделение, имат поставен централен венозен катетър или пациенти с отворени следоперативни рани, освен ако не са под лекарско наблюдение.

Не съдържа изкуствени ароматизанти или оцветители.

Съхранение: на сухо и хладно място при температура под 25°C. Не е необходимо съхранение в хладилник.

Допълнителна информация

Производител Wren Laboratories
Търговска марка OptiBac
Съставки живи култури - Lactobacillus rhamnosus HN001, Lactobacillus acidophilus La-14®, Bifidobacterium lactis HN019, царевично нишесте, растителна капсула: хидроксипропил метилцелулоза, фруктоолигозахариди (FOS) фибри 30mg, антислепващ агент: магнезиев стеарат с растителен произход.
Продуктов № 271333
Количество 30 капсули
Държава производител Великобритания

Потребителски мнения

Оставете коментар

Вие коментирате: Пробиотик при бременност 30 капсули

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена