Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Пробиотик с Витамин C за ежедневен имунитет

Снимки

Пробиотик с Витамин C за ежедневен имунитет 30 капсули

Оставете коментар

Наличност: В наличност

31,99 лв.
ВеганБез глутенБез добавена захарБез оцветители

Подробности

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА

Съдържа щама Lactobacillus paracasei CASEI 431®, който е клинично тестван и е доказано, че оцелява стомашната киселинност и достига червата жив. Витамин С подпомага за поддържането на здрава имунна система и устойчивост на организма към инфекции. Подходящ за вегани и вегетарианци. Не съдържа мая, глутен, добавени захари, изкуствени оцветители. Подходящ при бременност.

Препоръчителен дневен прием: 1 капсула дневно или по предписание от специалист. За най-добри резултати приемайте ежедневно по време на хранене, препоръчително на закуска. Може да се приема и за по-продължителен период от време.

Дневният прием осигурява (1 капсула): 5 милиарда (5x109) живи култури, Витамин С 80mg (13,33% РКП*).
* РКП Референтни количества за дневен прием (възрастни).

Начин на употреба: Поглъщайте капсулата цяла с достатъчно течност. За всеки, който не може да поглъща капсули, капсулата може да се отвори и съдържанието да се смеси със студени храни или напитки.

Забележка: Препоръчителният дневен прием не трябва да бъде надвишаван. Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Деца под 18 години, бременни и кърмещи жени, хора с тежки здравословни състояния трябва да се консултират със специалист преди употреба. Съхранявайте на място недостъпно за деца.

Внимание: Живите култури не се препоръчват за хора с тежки здравословни състояния, например такива, които са подложени на тежка имуносупресия, страдат от панкреатит или мелена, са в интензивното отделение, имат поставен централен венозен катетър, бебета със синдром на късо тънко черво или пациенти с отворени следоперативни рани, освен ако не са под лекарско наблюдение. Не се препоръчва за деца под 12 месеца.

Съхранение: На сухо и хладно място, далече от източници на топлина. Не е необходимо съхранение в хладилник.

Допълнителна информация

Производител Wren Laboratories
Търговска марка OptiBac
Съставки Съставки в 1 капсула: Витамин С, стабилизатор: малтодекстрин (естествен източник),
вегетарианска капсула: хидроксипропил метилцелулоза, живи култури: Lactobacillus paracasei CASEI 431®; антислепващ агент: растителен магнезиев стеарат.
Продуктов № 271212
Количество 30 капсули
Държава производител Великобритания
Страна на произход Великобритания

Потребителски мнения

Оставете коментар

Вие коментирате: Пробиотик с Витамин C за ежедневен имунитет 30 капсули

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Цена
Качество