Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Пробиотик за бебета и деца

Снимки

Пробиотик за бебета и деца 10 сашета

Оставете коментар

Наличност: В наличност

19,39 лв.
Без глутенБез добавена захарБез оцветители

Подробности

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА

Този пробиотик съдържа 3 щама естествена бактерия, които са тествани и е доказано, че преживяват стомашната киселинност. Подходящ за вегетарианци. Не съдържа мая, глутен, овкусители, добавени захари, изкуствени оцветители. Подходящ при бременност.

Препоръчителен дневен прием: За бебета и деца - от раждането до 3 години: 1 саше дневно; от 4 до 12 години: 1 до 2 сашета дневно по желание. За бременни и кърмещи жени: 1 саше дневно; или по предписание от специалист. За най-добри резултати приемайте по време на хранене, за предпочитане на закуска. Може да се приема и за по-продължителен период от време.

Дневният прием осигурява (1 саше): 3 милиарда (3x109) живи култури, фруктоолигозахариди фибри (FOS) 0,75g.

Начин на употреба: Смесете със студени, некисели храни или напитки като мляко, вода, млечни и зърнени храни.

Забележка: Препоръчителният дневен прием не трябва да бъде надвишаван. Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Деца под 18 години, бременни и кърмещи жени, хора с тежки здравословни състояния трябва да се консултират със специалист преди употреба. Съхранявайте на място недостъпно за деца.

Внимание: Живите култури не се препоръчват за хора с тежки здравословни състояния, например такива, които са подложени на тежка имуносупресия, страдат от панкреатит или мелена, са в интензивното отделение, имат поставен централен венозен катетър, бебета със синдром на късо тънко черво или пациенти с отворени следоперативни рани, освен ако не са под лекарско наблюдение. Възможно е първоначално фруктоолигозахаридите да доведат до образуване на газове и подуване на корема при някои хора. Тези странични ефекти са временни и ще отшумят, когато тялото Ви се приспособи. В случай че страничните ефекти продължат повече от 3-4 дни, обмислете намаляване на дозата на продукта. Използвани са МЛЕЧНИ продукти и СОЯ по време на производството и след това са премахнати. Съдържа минимални следи и не би трябвало да повлияят на хора с непоносимост. Избягвайте смесването на продукта с горещи храни или течности, както и с киселинни напитки като портокалов сок.

Съхранение: На сухо и хладно място, далече от източници на топлина. Не е необходимо съхранение в хладилник.Допълнителна информация

Производител Wren Laboratories
Търговска марка OptiBac
Съставки Съставки в 1 саше: фруктоолигозахариди (FOS) 0,75g, стабилизатор: картофено нишесте, живи култури: (Lactobacillus acidophilus Rosell-52, Bifidobacterium infantis Rosell-33, Bifidobacterium bifidum Rosell-71).
Продуктов № 271211
Нетно количество 10 сашета х 1,5g: 15g
Държава производител Великобритания
Страна на произход Великобритания

Потребителски мнения

Оставете коментар

Вие коментирате: Пробиотик за бебета и деца 10 сашета

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Цена
Качество