Пробиотик за бебета и малки деца 0-3г капки 10мл

Wren Laboratories

35.99лв

Без глутенВеганБез добавена захарБез оцветители
  • Описание

  • Допълнителна информация

Подходящ за кърмачета и малки деца (хранени както с кърма, така и с формула) от момента на раждането. Съдържа пробиотичен щам Bifidobacterium breve M-16V, който е тестван при хиляди новородени бебета и малки деца. Доказано е, че преодолява действието на стомашната киселинност, за да достигне до червата.

Препоръчителен дневен прием: 0,3ml (8 капки) веднъж дневно. Препоръчва се за ежедневна употреба и е възможно да се приема без прекъсване.

Дневният прием осигурява (0,3ml): живи култури 1 милиард (1x109).

Начин на употреба: Разклатете добре преди употреба, за да смесите съставките (отделянето им е естествен процес). Отстранете оригиналната капачка. Препоръчителното количество от 0,3ml (8 капки, отмерени с включения капкомер) може да бъде прието: директно през устата; поднесено с лъжица; накапано върху чист пръст (8 пъти по една капка, до достигане на препоръчителния дневен прием) или върху зърното на гърдата при кърмене (по една или две капки неколкократно, до достигане на препоръчителния дневен прием). Можете да смесите с млякото или прясно изцедена кърма в шишето за хранене на бебето. За по-големи деца смесете капките с охладена храна или напитка. Не измивайте капкомера.

Забележка: Препоръчителният дневен прием не трябва да бъде надвишаван. Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Деца под 18 години, бременни и кърмещи жени, хора с тежки здравословни състояния трябва да се консултират със специалист преди употреба. Съхранявайте на място недостъпно за деца.

Внимание: Живите култури не се препоръчват за хора с тежки здравословни състояния, например такива, които са подложени на тежка имуносупресия, страдат от панкреатит или мелена, са в интензивно отделение (пример: много недоносени бебета), имат поставен централен венозен катетър, бебета със синдром на късо тънко черво или пациенти с отворени следоперативни рани, освен ако не са под лекарско наблюдение.

Не съдържа захар, изкуствени ароматизанти или оцветители.

Съхранение: При използване на капкомер и директен прием, съхранявайте в хладилник. При смесване с храна или мляко не е необходимо охлаждане, когато се съхранява на хладно и сухо място под 25 ° C. След отваряне, използвайте продукта в рамките на 30 дни.