favorite_product

Пробиотик за една седмица 7 сашета

Wren Laboratories

favorite_product

21.69лв

Без глутенБез добавена захарБез оцветители
  • Описание

  • Допълнителна информация

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА

Четирите висококачествени щама, включени в пробиотици OptiBac са тествани и е доказано, че преживяват стомашната киселинност. Подходящ за вегетарианци. Не съдържа: мая, глутен, овкусители, добавени захари, изкуствени оцветители. Подходящ при бременност.

За разлика от много млечни добавки на пазара, този продукт не съдържа добавени захари и се предлага в удобни, дискретни сашета. Живите култури във всяко саше трябва да се приемат с храни или напитки, препоръчително по време на закуска в продължение на 1 седмица.

Приемайте Пробиотик за една седмица на OptiBac на регулярни интервали през годината, за да подпомогнете Вашите естествени бактерии.

Препоръчителен дневен прием: За възрастни и деца над 4 години по 1 саше дневно в продължение на 7 последователни дни или по предписание от специалист. Приемайте по време на хранене, за предпочитане на закуска. Седем дневения курс може да се провежда веднъж месечно или ако е необходимо по-често и за по-продължителен период от време.

Дневният прием осигурява (1 саше): 5 милиарда живи култури (5x109) + 0,3g FOS фибри.

Начин на употреба: Налейте малко вода във висока чаша, изтръскайте сашето и бавно го изсипете в чашата. Изчакайте да се разтвори по естествен път. Разклатете енергично водата в чашата и изпийте.

Забележка: Препоръчителният дневен прием не трябва да бъде надвишаван. Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Деца под 18 години, бременни и кърмещи жени, хора с тежки здравословни състояния трябва да се консултират със специалист преди употреба. Съхранявайте на място недостъпно за деца.

Внимание: Живите култури не се препоръчват за хора с тежки здравословни състояния, например такива, които са подложени на тежка имуносупресия, страдат от панкреатит или мелена, са в интензивното отделение, имат поставен централен венозен катетър, бебета със синдром на късо тънко черво или пациенти с отворени следоперативни рани, освен ако не са под лекарско наблюдение. Избягвайте смесването на продукта с горещи храни или течности, както и с киселинни напитки като портокалов сок.

Съхранение: На сухо и хладно място, далече от източници на топлина. Не е необходимо съхранение в хладилник.Optibac - Пробиотици с живи култури

Доброто здраве е на първо място

В OptiBac работим много усилено. Ние сме най-популярната марка пробиотици във Великобритания и Ирландия, защото сме специализирани изцяло в живите култури. Живите култури са микроорганизми, известни още като полезни бактерии, добри бактерии или микробиотици.

Нашите добавки

И така, защо трябва да опитате нашите добавки с живи култури? Първо, те печелят награди, защото са съставени от най-изследваните щамове полезни бактерии в света. Второ, всички наши добавки са разработени във водещи световни лаборатории по микробиология и имат научна обоснованост. Да не забравяме и за нашата широка гама от добавки. В OptiBac вярваме, че един вид бактерии не отговаря на потребностите на всички хора. Ето защо, ние разработихме различни комбинации - всички те са без оцветители, аромати или консерванти.

Подкрепени от науката

Всички живи култури са съставени от щамове на бактерии, а добавките на OptiBac съдържат щамове от най-високо качество. Всяка добавка е научно тествана, за да докажем, че достига до червата жива. Нашите щамове преминават през клинични тестове, за да сме сигурни, че са стабилни и при стайна температура. Това означава, че не е нужно да ги държите в хладилник като други напитки и добавки, и са идеални, когато сте в движение.

По нещо за всеки

В нашата палитра от добавки има добри бактерии за всички. Това включва кърмачета, малки деца, бременни и кърмещи майки, вегани, вегетарианци, хора с целиакия и тези, които търсят добавка без глутен или лактоза. Точно като хората, така и щамовете са уникални. Нашата мисия е да създаваме живи култури, подходящи за употреба независимо от вашата възраст, обстоятелства или хранителен режим, като използваме различни щамове, за да постигнем различни неща. Всеки щам на живи култури в OptiBac добавки се изследва от екип от експерти микробиолози. Това изследване включва разглеждане на всички ефекти на щама върху организма по време на конкретни жизнени етапи, така получавате полезни за организма бактерии, които са изцяло специализирани. Ние искаме да сме напълно прозрачни и винаги изброяваме точните щамове в нашите добавки, а не само семейството и видовете на микроорганизмите.

Петзвездни полезни бактерии

Най-важното е, че хората като вас, които приемат нашите добавки, са щастливи. Това доказват всички петзвездни отзиви, които получаваме в Trustpilot, където сме оценени като „Отлични“! Печелим и много награди, благодарение на нашите лоялни клиенти, които ни гласуват доверие и които не биха се разделили с нашите продукти.

Приемане на OptiBac: Кога, как и защо е най-добре

Нашите добавки се приемат лесно, тъй като се предлагат или в капсули, или в сашета, в зависимост от това какъв е продуктът и за кого е предназначен. За да извлечете най-доброто от полезните бактерии, препоръчваме да приемате OptiBac сутрин със закуска. По този начин добавките гарантирано ще преживеят стомашната киселинност и ще достигнат до червата ви живи. Това е и сигурен начин да превърнете добавките си в ежедневен навик.