Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Пробиотик за една седмица

Снимки

Пробиотик за една седмица 7 сашета

Оставете коментар

Наличност: В наличност

20,49 лв.
Без глутенБез добавена захарБез оцветители

Подробности

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА

Четирите висококачествени щама, включени в пробиотици OptiBac са тествани и е доказано, че преживяват стомашната киселинност. Подходящ за вегетарианци. Не съдържа: мая, глутен, овкусители, добавени захари, изкуствени оцветители. Подходящ при бременност.

За разлика от много млечни добавки на пазара, този продукт не съдържа добавени захари и се предлага в удобни, дискретни сашета. Живите култури във всяко саше трябва да се приемат с храни или напитки, препоръчително по време на закуска в продължение на 1 седмица.
Приемайте Пробиотик за една седмица на OptiBac на регулярни интервали през годината, за да подпомогнете Вашите естествени бактерии.

Препоръчителен дневен прием: За възрастни и деца над 4 години по 1 саше дневно в продължение на 7 последователни дни или по предписание от специалист. Приемайте по време на хранене, за предпочитане на закуска. Седем дневения курс може да се провежда веднъж месечно или ако е необходимо по-често и за по-продължителен период от време.

Дневният прием осигурява (1 саше): 5 милиарда живи култури (5x109) + 0,3g FOS фибри.

Начин на употреба: Налейте малко вода във висока чаша, изтръскайте сашето и бавно го изсипете в чашата. Изчакайте да се разтвори по естествен път. Разклатете енергично водата в чашата и изпийте.

Забележка: Препоръчителният дневен прием не трябва да бъде надвишаван. Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Деца под 18 години, бременни и кърмещи жени, хора с тежки здравословни състояния трябва да се консултират със специалист преди употреба. Съхранявайте на място недостъпно за деца.

Внимание: Живите култури не се препоръчват за хора с тежки здравословни състояния, например такива, които са подложени на тежка имуносупресия, страдат от панкреатит или мелена, са в интензивното отделение, имат поставен централен венозен катетър, бебета със синдром на късо тънко черво или пациенти с отворени следоперативни рани, освен ако не са под лекарско наблюдение. Избягвайте смесването на продукта с горещи храни или течности, както и с киселинни напитки като портокалов сок.

Съхранение: На сухо и хладно място, далече от източници на топлина. Не е необходимо съхранение в хладилник.

Допълнителна информация

Производител Wren Laboratories
Търговска марка OptiBac
Съставки Съставки в 1 саше: стабилизатор: малтодекстрин (естествен източник), фруктоолигозахариди (FOS 0,3g), живи култури: (Lactococcus lactis Rosell-1058, Lactobacillus casei Rosell-215, Lactobacillus acidophilus Rosell-52 и Bifidobacterium bifidum Rosell-71).
Продуктов № 271207
Нетно количество 7 сашета х 2g: 14g
Държава производител Великобритания
Страна на произход Великобритания

Потребителски мнения

Оставете коментар

Вие коментирате: Пробиотик за една седмица 7 сашета

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Цена
Качество