Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Пробиотик за пътуване в чужбина

Снимки

Пробиотик за пътуване в чужбина 20 капсули

Оставете коментар

Наличност: В наличност

26,19 лв.
Без глутенБез добавена захарБез оцветители

Подробности

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА

Този пробиотик съдържа 4 висококачествени щама живи култури, за които е научно доказано, че оцеляват, за да достигнат до червата живи. Също така оцеляват при по-високи температури, което ги прави подходящи за дестинации с по-горещ и влажен климат като Египет, Индия, Мексико и Тайланд. Подходящ за вегетарианци. Не съдържа глутен, добавени захари и изкуствени оцветители.

Препоръчителен дневен прием: Възрастни и деца над 1 година по 1 капсула дневно по време на хранене, препоръчително на закуска. Препоръчително е приемът да започне 3-5 дни преди заминаване, да продължи по време на пътуването и няколко дни след завръщането, или по предписание от специалист. Може да се приема и за по-продължителен период от време.

Дневният прием осигурява (1 капсула): 5 милиарда живи култури (5x109).

Начин на употреба: Поглъщайте капсулата цяла с достатъчно течност. За всеки, който не може да поглъща капсули, капсулата може да се отвори и съдържанието да се смеси със студени храни или напитки.

Забележка: Препоръчителният дневен прием не трябва да бъде надвишаван. Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Деца под 18 години, бременни и кърмещи жени, хора с тежки здравословни състояния трябва да се консултират със специалист преди употреба. Съхранявайте на място недостъпно за деца. Продуктът не пречи на антималарийни или други лекарства за пътуване.

Внимание: Живите култури не се препоръчват за хора с тежки здравословни състояния, например такива, които са подложени на тежка имуносупресия, страдат от панкреатит или мелена, са в интензивното отделение, имат поставен централен венозен катетър, бебета със синдром на късо тънко черво или пациенти с отворени следоперативни рани, освен ако не са под лекарско наблюдение.

Съхранение: На сухо и хладно място, далече от източници на топлина. Не е необходимо съхранение в хладилник.

Допълнителна информация

Производител Wren Laboratories
Търговска марка OptiBac
Съставки Съставки в 1 капсула: стабилизатор: картофено нишесте, живи култури: (Saccharomyces boulardii, Bifidobacterium longum Rosell-175, Lactobacillus rhamnosus Rosell-11, Lactobacillus acidophilus Rosell-52), вегетарианска капсула: хидроксипропил метилцелулоза, антислепващ агент: растителен магнезиев стеарат; антиоксидант: аскорбинова киселина.
Продуктов № 271210
Количество 20 капсули
Държава производител Великобритания
Страна на произход Великобритания

Потребителски мнения

Оставете коментар

Вие коментирате: Пробиотик за пътуване в чужбина 20 капсули

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена