Пробиотик за всеки ден с живи култури 90 капсули

Wren Laboratories

0.00лв

ВеганБез глутенБез млечни продуктиБез соя

  • Описание

  • Допълнителна информация

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА

Съдържа висококачествени щамове, за които е доказано, че оцеляват за да достигнат до храносмилателната система и допълват естествените чревни бактерии на тялото ви.

Подходящ при бременност. Веган. Без глутен, млечни продукти и соя. Не съдържа изкуствени ароматизанти или оцветители.

Препоръчителен дневен прием: една капсула дневно, за предпочитане сутрин със закуската. При желание или по професионално предписание може да се увеличи до 2 капсули дневно.

Дневният прием осигурява (1 капсула): 20 милиарда (20x103) живи култури 161mg

Начин на употреба: При затруднения с преглъщането на капсулата, отворете и смесете съдържанието с хладка вода или храна. Може да се приема без прекъсване или по медицинско предписание.

Забележка: Препоръчителният дневен прием не трябва да бъде надвишаван. Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Деца под 18 години и хора с тежки здравословни състояния трябва да се консултират със специалист преди употреба. Съхранявайте на място недостъпно за деца.

Внимание: Подходящо за 4+ годишна възраст. Живите култури не се препоръчват за хора с тежки здравословни състояния, например такива, които са подложени на тежка имуносупресия, страдат от панкреатит или мелена, са в интензивно отделение, имат поставен централен венозен катетър или пациенти с отворени следоперативни рани, освен ако не са под лекарско наблюдение.

Съхранение: на сухо и хладно място. За максимална ефективност може да се съхранява в хладилник след отваряне. Затваряйте плътно капака след всяка употреба и не отстранявайте сашето с десикант.