Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Пробиотик за всеки ден

Снимки

Пробиотик за всеки ден 30 капсули

Оставете коментар

Наличност: В наличност

33,29 лв.
Без глутенБез добавена захарБез оцветители

Подробности

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА

Съдържа 6 щама висококачествени естествени бактерии, които са тествани и е доказано, че оцеляват стомашната киселинност. Подходящ за вегетарианци. Не съдържа мая, глутен, добавени захари, изкуствени оцветители. Подходящ при бременност.

Препоръчителен дневен прием: Възрастни и деца над 1 година по 1 капсула дневно. По желание или по препоръка от специалист, е възможно да се увеличи на 2 капсули дневно. За най-добри резултати приемайте всеки ден по време на хранене, препоръчително на закуска. Може да се приема и за по-продължителен период от време.

Дневният прием осигурява (1 капсула): 5 милиарда (5x109) живи култури, 88mg FOS фибри.

Начин на употреба: Поглъщайте капсулата цяла с достатъчно течност. За всеки, който не може да поглъща капсули, капсулата може да се отвори и съдържанието да се смеси със студени храни или напитки.

Забележка: Препоръчителният дневен прием не трябва да бъде надвишаван. Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Деца под 18 години, бременни и кърмещи жени, хора с тежки здравословни състояния трябва да се консултират със специалист преди употреба. Съхранявайте на място недостъпно за деца.

Внимание: Живите култури не се препоръчват за хора с тежки здравословни състояния, например такива, които са подложени на тежка имуносупресия, страдат от панкреатит или мелена, са в интензивното отделение, имат поставен централен венозен катетър, бебета със синдром на късо тънко черво или пациенти с отворени следоперативни рани, освен ако не са под лекарско наблюдение. Не се препоръчва за деца под 12 месеца. Използвани са МЛЕЧНИ продукти по време на производството и след това са премахнати. Съдържа минимални следи и не би трябвало да повлияят на хора с непоносимост.

Съхранение: На сухо и хладно място, далече от източници на топлина. Не е необходимо съхранение в хладилник.

Допълнителна информация

Производител Wren Laboratories
Търговска марка OptiBac
Съставки Съставки в 1 капсула: стабилизатор: картофено нишесте, живи култури: Lactobacillus rhamnosus Rosell-11, Lactobacillus acidophilus Rosell-52, Bifidobacterium longum Rosell-175, Lactococcus lactis Rosell-1058, Bifidobacterium breve Rosell-70, Bifidobacterium bifidum Rosell-71); фруктоолигозахариди (FOS 88mg); вегетарианска капсула: хидроксипропил метилцелулоза; антислепващ агент: растителен магнезиев стеарат; антиоксидант: аскорбинова киселина.
Продуктов № 271213
Количество 30 капсули
Държава производител Великобритания
Страна на произход Великобритания

Потребителски мнения

Оставете коментар

Вие коментирате: Пробиотик за всеки ден 30 капсули

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена