Рибено масло Омега-3 EPA 60 капсули

Wiley's Finest UK Ltd

67.99лв

Без глутенБез добавена захарБез пшеницаБез млечни продуктиБез яйцаБез оцветителиБез соя
  • Описание

  • Допълнителна информация

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА

Предназначение: ЕРА (Ейкозапентаенова киселина) и DHA (Докозахексаенова киселина) допринасят за нормалната сърдечна функция. Благотворният ефект се постига с дневен прием на 250mg ЕРА и DHA.

DHA допринася за поддържането на нормалната функция на мозъка и за поддържането на нормалното зрение. Благотворният ефект се постига с дневен прием на 250mg DHA.

Произведено в Аляска от дива Треска, уловена във водите на Съединените американски щати, от MSC Сертифициран устойчив риболов.

Не съдържа захар, глутен, нишесте, мая, пшеница, млечни продукти, изкуствени ароматизанти и оцветители, ядки, ракообразни, яйца, фъстъци, соя или царевица.

Препоръчителен дневен прием: 1 капсула дневно с храна.

Дневният прием осигурява (1 капсула): концентрирано РИБЕНО масло 1250mg, осигуряващо Омега-3 мастни киселини 1060mg, от които ЕРА (Ейкозапентаенова киселина) 750mg, DHA (Докозахексаенова киселина) 250mg, други Омега-3 мастни киселини 60mg.

Забележка: Препоръчителният дневен прием не трябва да бъде надвишаван. Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното и рационално хранене. Деца под 18 години, бременни и кърмещи жени трябва да се консултират със специалист преди употреба. Ако приемате лекарства за разреждане на кръвта или Ви предстои операция, трябва да се консултирате със специалист преди употреба. Съхранявайте на място недостъпно за деца. Този продукт не е лекарство и не е предназначен за диагностициране, лечение или предотвратяване на каквото и да е заболяване. Не използвайте, ако предпазната пломба е счупена.

Съхранение: На сухо и хладно място.