Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Рол-он с етерично масло Пало Санто 33%

Снимки

Рол-он с етерично масло Пало Санто 33% 12мл

Оставете коментар

Наличност: В наличност

52,99 лв.
Рол-он с етерично масло Пало Санто 33%

Подробности

Начин на употреба: Рол-он с чисто етерично масло Palo Santo (Bursera Graveleons) 33%, разредено със соево масло за холистична ароматерапия, масажи, артрити, артрози, болки във врата и мускулни болки. Удобен, лесен за носене и нанасяне – просто решете къде искате да го нанесете и му се насладете! Маслото се добива само от дървесина, за която е установено, че е изсъхнала в гората по естествен път.

Съхранение: На сухо и хладно място.


Дървото Пало Санто


Дървото “Пало Санто” се използва от много хиляди години от шаманите и лечителите в Перу и Еквадор. Дървото е билo използванo от древни времена от инките като средство за духовно пречистване. На испански език името Пало Санто буквално означава "Свято Дърво". Смята се, че прочиства пространството от негативни енергии. Така индианските шамани са гонили злите духове и негативната енергия от пространството и са пречиствали собствената си аура.

За да получи своите магически и целебни свойства, дървото “Пало Санто” трябва да умре от своята естествена смърт. След това Свещеното дърво трябва да се остави в неговата естествена среда от 4 до 10 години. Едва след този период неговите свещени, лечебни и митични свойства оживяват.
Днес свещеното дърво Пало Санто привлича учените със своя състав, който включва в себе си вещества, които се противопоставят на рака.

За Ecuadorian Hands


Bursera Graveleons, известно на испански като „Palo Santo“ (свещена дървесина) е дърво, което расте по бреговете на Еквадор. Palo Santo има висока концентрация на лимонен, лекарствен терпен, известен като силен антиоксидант и като противовъзпалително, антибактериално, противогъбично и антисептично средство.

Нашият Palo Santo се използва по устойчив начин, което ни позволява да проследим неговото засаждане, бране, преобразуване и комерсиализация.
Ние засаждаме нови дървета Palo Santo. Кутиите се изработват от рециклирана дървесина.

Допълнителна информация

Производител Ecuadorian Hands
Продуктов № 290902
Нетно количество 12ml
Страна на произход Еквадор

Потребителски мнения

Оставете коментар

Вие коментирате: Рол-он с етерично масло Пало Санто 33% 12мл

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена