Balev Bio
Балев Био Маркет
new_product

Сапун Пало Санто

Ecuadorian Hands

Балев Био Маркет
new_product

8.79лв

  • Описание

  • Допълнителна информация

С приятен и фин цитрусов-дървесен аромат. Подходящ за всеки тип кожа. Почиства нежно и деликатно. Обогатен с витамин Е и високото съдържание на глицерин.

Инструкции за употреба: За ежедневна употреба, навлажнете лицето и тялото си с вода, след това втрийте глицериновия сапун „Пало Санто“ с леки масажни движения, за да се насладите на усещането за релаксация и чистота. Изплакнете обилно с вода.


Дървото Пало Санто

Дървото “Пало Санто” се използва от много хиляди години от шаманите и лечителите в Перу и Еквадор. Дървото е билo използванo от древни времена от инките като средство за духовно пречистване. На испански език името Пало Санто буквално означава "Свято Дърво". Смята се, че прочиства пространството от негативни енергии. Така индианските шамани са гонили злите духове и негативната енергия от пространството и са пречиствали собствената си аура.

За да получи своите магически и целебни свойства, дървото “Пало Санто” трябва да умре от своята естествена смърт. След това Свещеното дърво трябва да се остави в неговата естествена среда от 4 до 10 години. Едва след този период неговите свещени, лечебни и митични свойства оживяват.

Днес свещеното дърво Пало Санто привлича учените със своя състав, който включва в себе си вещества, които се противопоставят на рака.

Свойства на сапунът Пало Санто

Сапунът Пало Санто e изцяло естествен продукт, с чисто етерично масло от дърво и фина дървесина Пало Санто. Произведен е от растителни масла и натурални билки. Подходящ за всички видове кожа, сапунът Пало Санто нежно почиства кожата, оставяйки дълготраен свежест.

Сапунът Пало Санто се използва като естествен релаксант, благоприятства кръвообращението и допринася за зареждане на енергийно ниво, подпомага намаляването на умора и стрес. Благоприятства лекуването на дребни кожни рани и обриви. Подпомага лекото естествено ексфолиране.

Сапунът Пало Санто съдържа витамин Е, който подхранва кожата и осигурява леко естествено ексфолиране. Като естествен релаксант, сапунът Пало Санто реактивира кръвообращението и зарежда енергийното ниво, намалявайки умората и стреса. Лекува дребни кожни рани, обриви и др. Идеален за ароматерапии, сапунът Пало Санто подпомага естественото успокояващо действие. С приятен и фин аромат на цитрусови дървета, сапунът Пало Санто допринася за усещането на спокойствие и благополучие.

Сапунът “Пало Санто” е богато на лимонéн, вид съединение известнo като силен антиоксидант, противовъзпалително, антибактериално, противогъбично и антисептично средство.

Маслото „Пало Санто“ се дестилира в малки количества добито от дървета в екологична и устойчива среда, събрано на тихоокеанското крайбрежие на Еквадор. Това необичайно ароматно дърво е широко използвано в традиционните етно-ботанически методи на Южна Америка, особено от шаманите на Андите. Сапунът е разработен без да вреди на дърветата „Пало Санто“.

Начин на употреба: За ежедневна употреба, навлажнете лицето и тялото си с вода, след това втрийте глицериновия сапун „Пало Санто“ с леки масажни движения, за да се насладите на усещането за релаксация.

Внимание: Само за външна употреба. Избягвайте контакт с очите. Прекратете употребата ако се появи раздразнение. Дръжте далеч от деца и домашни любимци. Не съхранявайте при екстремни условия като висока или ниска температура. Използвайте продукта само за целта, за която е предназначен и в съответствие с инструкциите за употреба.

Съхранение: на сухо и хладно място.