Шоколад Mursala с екстракт от мурсалски чай 80г

"Смарт Систърс"ООД

6.99лв

ВеганБез глутенБез ГМОБез палмова мазнинаРъчна изработкаНатурален продукт
  • Описание

  • Допълнителна информация

MURSALA Chill Out e ХАРМОНИЯ, СПОКОЙСТВИЕ, ВДЪХНОВЕНИЕ, НЕЖНОСТ, ЛЮБОВ!

MURSALA е нова марка занаятчийски шоколад, отличаващ се с изключително качество, здравословни и функционални ползи.

MURSALA Chill Out e шоколад с екстракти от мурсалски чай, шипка и бъз.

Веган, без ГМО, без соев лецитин, без палмово масло и глутен.

С какво MURSALA се различава от другите шоколади?

• МURSALA е първият функционален шоколад с български билки. Уникалният вкус и ефект на МURSALA се постига благодарение на специално подбраните комбинации екстракти от български билки.
• Водещият аромат на Липа в перфектна комбинация с другите билки на MURSALA Chill out носи романтичен и отпускащ ефект. Мекото и нежно усещане за топящо се в устата кокосово мляко ни пренася в атмосфера на спокойствие и релакс.
• Ръчно изработени по технологията bean-to-bar и в лимитирани серии, като всяка серия носи спецификите в аромата на реколтата какаови зърна и билки.
• Изцяло натурални – с внимание към подбора на всички суровини (в т.ч. “fair trade” какао и органични билкови екстракти), без изкуствени подобрители, заместители и консерванти; съдържа единствено какао, какаово масло, нерафинирана сурова тръстикова захар и билкови екстракти;

Защо шоколадът ни е bean-to-bar?

MURSALA се изработва по стара традиция, при която целият процес от селекцията на био какаови зърна до превръщането им в шоколад се извършва на едно място. Мелят се в каменна мелница и се изпичат под 46С, а получената шоколадова маса се оставя да узрее преди да бъде излята на ръка.

Защото този дълъг ритуал, продължаващ 3 седмици, позволява да се запазят ценните минерали, витамини и антиоксиданти в диво ферментиралите какаови зърна!

Защо вложихме в нашия шоколад органични билкови екстракти?

Подбрахме най-ценните български билки, известни със своя тонизиращ духа и тялото ефект – дълголетния Мурсалски чай, непокорната и дива Шипка, устойчивия Бъз. Органичните екстракти съдържат най-висок процент активни вещества, а екологичният и устойчив процес на студено извличане позволява да се запазят уникалните лечебни свойства на билките, както и техните аромати.

Защото вярваме в силата на българската природа!