favorite_product

Сироп Имунофорте с Антивирин + Витамин С + Цинк 120мл

PharmaCare Europe Ltd.

favorite_product

21.19лв

ВеганБез оцветители, подсладители и аромати
  • Описание

  • Допълнителна информация

Хранителна добавка

Предназначение: Подпомага дейността на имунната система. Положителният ефект на хранителната добавка се основава на високото съдържание на флавоноиди, високоефективни естествени антиоксиданти, съдържащи се в екстракта от плодове на черен бъз. В състава на хранителната добавка е добавен Витамин С и Цинк за допълнително благоприятно повлияване на имуннитета.

Указание за употреба: Самбукол® с  АнтиВирин® течен екстракт от черен бъз може да се използва целогодишно, за да  се подпомага дейността на имунната система.

Препоръчителната дневна доза:

Възрастни – 10 мл /2 ч. лъжички/

Деца под 12 години – 5 мл /1 ч. л./.

Употреба през зимата: удвоете препоръчителната дневна доза.

Помощни вещества: глюкозен сироп, пречистена вода, регулатор на киселинността – лимонена киселина, консервант – калиев сорбат.

Не съдържа изкуствени оцветители, подсладители и аромати! Подходящо за вегетарианци и вегани! Не е подходящо за деца под 3г.

Да не се превишава препоръчаната дневна доза! В случай на продължаващо неразположение се консултирайте с лекар. При бременност и кърмене – консултирайте се с лекар. Да се съхранява на места недостъпни за малки деца! Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене!

След отваряне да се съхранява плътно затворена при температура под 25°C.