Слънцезащитно мляко с много висока защита SPF 50+ 50г

ALPHANOVA SANTE SARL

25.39лв

Био козметикаБез парабениБез консервантиБез химически филтри
  • Описание

  • Допълнителна информация

Минералните филтри от естествен произход осигуряват много висока защита срещу UVA и UVB. Водоустойчива формула, произведена от органични съставки, без химически филтри и консерванти, без парабени. Немазен и нелепкав слънцезащитен крем, обогатен с масла от алое вера и жожоба, известни със своите овлажняващи и защитни свойства. Продуктът е безопасен за морето, кораловите рифове, рибите и мидите и може да бъде използван във вода, без да генерира замърсяване.

Указание за употреба: нанесете плътен и равномерен слой върху кожата. Нанасяйте многократно, особено след плуване или сушене. Не излагайте бебета и малки деца на пряка слънчева светлина. Уверете се, че са облечени с блуза, носят слънчеви очила и шапка. Избягвайте излагането на слънце между 11 часа на обяд и 15 часа следобед. Прекаленото излагане на слънце може да е опасно за здравето.

Внимание: За външно приложение. Използвайте козметичния продукт само за целта, за която е предназначен и в съответствие с инструкциите за употреба. Не съхранявайте при екстремни условия като висока или ниска температура. Използвайте до 12 месеца след отваряне.