Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Soeks Ecovisior F4

Снимки

Soeks Ecovisior F4

Оставете коментар

Наличност: В наличност

499,00 лв.
ИНОВАТИВНА ДОМАШНА ЛАБОРАТОРИЯ

Подробности

SOEKS Ecovisor F4 е нов високотехнологичен иновативен продукт. Това е уред съчетаващ 4 измервателни функции в едно устройство:

• Измерване нивата на нитрати в детски храни, плодове и зеленчуци, месо и риба (нитрат тестер).
• Оценка на качеството на водата.
• Измерва нивото на радиоактивен фон (дозиметър).
• Откриване на зони с повишено електромагнитно излъчване.

Нитрат тестер


Ecovisor F4 осигурява лесен и бърз начин за проверка на съдържанието на нитрати на хранителните продукти. Всичко което трябва да направите е да изберете продукт от разширения списък. В него може да намерите дори най-екзотичните плодове и зеленчуци.

Допустимите норми на нивото на нитратите във всеки продукт са заложени в паметта на SOEKS Ecovisor F4. Уредът измерва нивото на нитрати, сравнява с допустимите норми и придава чрез цифрова и цветова индикация нормално или превишено съдържание. Например “Значително превишаване на нормите” за опасните продукти е с индикация в червен цвят, а “Съдържание на нитрати в норма” за безопасните продукти е със зелено.

Ecovisor има вграден сензор за термична компенсация, който дава възможност за измерване и на охлдени продукти.

Оценка на качеството на водата


Животът на земята се е зародил във вода. Водата се използва в бита, индустрията, земеделието, за спорт, туризъм и транспорт. Във всичките си състояния, измерения и предназначения тя достига до човека като неин краен потребител и консуматор. Може да бъде колкото жизненоважна течност, толкова и опасен носител на различни форми на зарази и вируси. Сега използвайки Ecovisor F4 Вие можете да проверите твърдостта на чешмяната вода, да проверите ефективността на филтъра както и качеството на
кладенчовата вода.

На принципа на Нитрат тестера и при тази функция получавате цифрова и цветова индикация за нормална или превишена твърдост на водата.

Твърдостта на водата се определя от количеството на разтворените в нея калциеви и магнезиеви бикарбонати, калциев сулфат (гипс), магнезиев сулфат и други соли.

Дозиметър


Ecovisor има вграден дозиметър за проверка радиационния фон на вода, хранителни продукти други предмети. След активиране Ecovisor F4 непрекъснато измерва радиацията и следи натрупаната доза. Ако често пътувате със самолет,преживявате излагане на радиация от болница или влизате в някакъв контакт с радиоактивни обекти,SOEKS Ecovisor F4 с неговия вграден дозиметър ще бъде незаменим за вас. При надвишаване на допустимото ниво на месечната акумулирана доза радиация, Ecovisor ще Ви предупреди
за опасност за Вашето здраве.

Електромагнитно излъчване-измерване


В бита и работата сме заобиколени от електрически уреди и сме изложени постоянно на електромагнитни излъчвания. Електрическите уреди създават високи ЕМ емисионни площи, във всяка сграда, всеки дом, без изключение. Ecovisor F4 има вградени сензори за електрическо и магнитно поле. Устройството лесно ще Ви помогне да откриете райони с високи емисии.

Корпуса на Ecovisor е изработен от материал цвят сатен с гумирани странични части, изработени от каучук. Сензорният му екран подобрява контрола, така интерфейса става по-нагледен и разбираем. С тази функционалност уредът е лесен за използване дори от неопитен потребител.

Ecovisor F4 може да бъде свързан с компютър, така че лесно да можете да актуализирате фърмуера, след закопуването му. Устройството има инсталирани акумолаторни батерии, снабден е с патентовано устройство за зареждане, както и кабел за свързване с компютър.

Допълнителна информация

Производител Soeks
Продуктов № 281100

Потребителски мнения

Оставете коментар

Вие коментирате: Soeks Ecovisior F4

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Цена
Качество