Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

люта сол

Снимки

Люта сол с био подправки 150 г

Споделете Вашето мнение

Наличност: Не е налично

8,99 лв.
Био

Подробности

Хималайската кристална сол е създадена преди 250 милиона години.

Всички естествено съществуващи 84 минерала и микроелемента са налични в съвършената биохимична сруктура, което позволява лесното им усвояване от клетките, както и запазване на първоначалното въздействие на честотите и вибрациите, съхранявайки цялата енергия.

Солта има кубична кристална структура, изгредена от светлинни кванти или фотони, които са чиста светлинна енергия. Когато слънцето изсушило първоначално суздадените океани преди 250 милиона години, светлинната енергия се «заключила» в кристалната мрежа и се консервирала. С раразтварянето на кристалната сол въвъ вода, кубичната структура се разпада и съхранената в солта енергия се освобождава. Йонозорането на минералите ги прави подходящи за усвояване. Кристалната сол съдържа също и всички енергийни честоти, необходими на организма от биофизична гледна точка, които могат да балансират даден енергиен дефицит, дори и без липсващата честота и информацията, която носи.

Наричат хималайската сол «бялото злато», защото е с най-богато съдържание в света на основните 84 минерала, от които организма се нуждае. Розовият цвят се дължи на железните оксиди, съдържащи се в нея.

Хималайската кристална сол е чиста, незамърсена и без добавки. Изкопава, измива се на ръка и се изсушава на слънце.

Допълнителна информация

Производител RAAB VITALFOOD GMBH
Съставки кристална сол от Хималаите, 6% люти чушки*, 5% магданоз*, 5% лют черен пипер*, къри на прах*, черен пипер*, лук на прах*, индийско орехче*, чесън на прах*, девисил
*от контролирано био производство.
Продуктов № 220104
Нетно количество 150 г
Държава производител Германия

Потребителски мнения

Споделете Вашето мнение

Вие коментирате: Люта сол с био подправки 150 г

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена