Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Стъклена бутилка Прасковено дърво

Снимки

Стъклена бутилка Прасковено дърво 550мл

Оставете коментар

Наличност: Не е налично

34,69 лв.
Стъклена бутилка Прасковено дърво

Подробности

Стъклената бутилка Прасковено дърво наподобява значението на водата в нашето ежедневие. Независимо дали става дума за най-съществения плод на природата (Дървото на живота) ... или като перо, което прави тялото ви светло с всяка глътка.

Обичайте това, което правите!

Пиенето на вода никога не е било толкова вкусно и полезно както с бутилките EQUA! Създадени с идеята за устойчивост и любов към детайла, бутилките EQUA са предназначени за многократна употреба, с грижа към вашето здраве и природата. Основната мисия на продуктите на EQUA е да внесат красота и енергия в ежедневието ни.

Направени от най-високо качество боросиликатно стъкло, бутилките EQUA са устойчиви на температура и удар и с форма, която перфектно пасва на дланта. С вместимост 550 мл., с капак на винт, който е 100% предпазен от протичане и с дъно от силикон за допълнително предпазване, стъклените бутилки EQUA са лек и удобен начин да се поддържате ежедневно добре хидратирани. Лесни за съхранение на топли и студени напитки, подходящи за миене в мияла машина.

Благодарим ви, че избрахте бутилката EQUA! Грижете се добре за нея, а тя ще ви съпътства по пъта към по-здравословен и щастлив начин на живот!

Допълнителна информация

Производител Equa
Продуктов № 280638
Нетно количество 550ml
Страна на произход Словения

Потребителски мнения

Оставете коментар

Вие коментирате: Стъклена бутилка Прасковено дърво 550мл

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена