favorite_product
promo_product

Стъклена бутилка за вода GO-ECO 550мл

KURO BO (PTY) LTD

favorite_product
promo_product
20%
27.99лв
беше 34.99
  • Описание

  • Допълнителна информация

Начин на употреба: Най-продаваната стъклена бутилка на KURO-Bо за многократна употреба Gō-Eco с обем 550мл е ръчно изработена от устойчиво висококачествено боросиликатно стъкло (pyrex), което е много по-здраво и по-леко от стандартното стъкло. Тя се предлага с устойчив бамбуков капак, каишка за китката, силиконов уплътнител от хранителен клас и изолиращ и предпазващ неопренов калъф.

Съвременна и функционална, всяка Gō-Ecō стъклена бутилка за вода е индивидуално ръчно изработена и подсилена, което гарантира за лекия, издръжлив и преносим дизайн. И в комбинация с монетите активен въглен на KURO-Bō, всяка глътка вода, не просто ще има по-добър вкус, но и ще бъде по-здравословна както за вас, така и за планетата - всеки ден, за три цели месеца!

Идеално се съчетава с нашата четка KURO-Bō Gō-Ecō 100% без пластмаси, за нежно, ефективно и екологично почистване. Тази бутилка е вашата идеална "Вечна Бутилка" и първата стъпка за премахването на вредните и скъпи пластмасови бутилки за еднократна употреба. Освен това, тя е и уникален, екологичен и съвременен подарък за семейство, приятели, колеги или служители.