Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Таблетки за съдомиялна машина

Снимки

Таблетки за съдомиялна машина 50 бр.

Наличност: В наличност

23,49 лв.
БиоразградимНе е тествано върху животни

Подробности

Система от ензими срещу най-упорити петна. На базата на кислороден избелващ агент, който разтваря мазнините и премахва остатъци от храна, за чисти и блестящи съдове. Без аромати, фосфати и EDTA. Оптимална биоразградимост. Крайният продукт не е тестван върху животни.

Начин на употреба: За съдомиялна машина, с обхват 12/14 комплекта.

За ежедневни мръсни съдове: Поставя се по 1 таблетка в отделението за препарат на миялната машина, като предварително се отстранява фолиото + програма максимум 55°C.

За много мръсни съдове или твърда вода: Поставя се по 1 таблетка в отделението за препарат на миялната машина, като предварително се отстранява фолиото + програма максимум 65°C.

Избягвайте да слагате в съдомиялната машина деликатни съдове: сребърни чинии, старинен порцелан ръчно изрисуван, кристални чаши, дървени или рогови предмети. Попълнете вашата миялна машина и задайте програма без предварително измиване, за да се пести енергия и вода. Използвайте гел за повече блясък на съдовете и по-пълното им изсушаване, както и сол, за да предпазите системата от образуване на котлен камък.

Предпазни мерки: Причинява сериозно увреждане на очите. Aко е необходима медицинска помощ, носете опаковката или етикета. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Носете защитни предпазни средства за очите/лицето. При контакт с очите: изплакнете внимателно с вода в продължение на няколко минути. Свалете контактните лещи, ако има такива и продължавайте да промивате. Незабавно се обадете се в токсикологичен център или на доктор/лекар. Запазете опаковката.

Съхранение: На сухо, хладно и недостъпно за деца място.

Допълнителна информация

Производител COMPTOIR DES LYS
Търговска марка ETAMINE DU LYS
Съставки От 5% до 15% кислороден избелващ агент, < 5% нейонни повърхностно активни вещества от растителен произход, < 5% поликарбоксилати, ензими от немодифицирани организми.
Продуктов № 290115
Количество 50 бр.
Държава производител Франция

Потребителски мнения

Чудесно! Review by djogleva
Цена
Качество
Таблетките измиват перфектно, не оставят бели следи по съдовете, икономични са и са био :) (Публикувано на 30.03.2011)

Оставете коментар

Вие коментирате: Таблетки за съдомиялна машина 50 бр.

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена