Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Таблетки за съдомиялна машина

Снимки

Таблетки за съдомиялна машина 50 бр.

Наличност: Не е налично

21,99 лв.
БиоразградимНе е тествано върху животни

Подробности

Система от ензими срещу най-упорити петна. На базата на кислороден избелващ агент, който разтваря мазнините и премахва остатъци от храна, за чисти и блестящи съдове. Без аромати, фосфати и EDTA. Оптимална биоразградимост. Крайният продукт не е тестван върху животни.

Начин на употреба: За съдомиялна машина, с обхват 12/14 комплекта.

За ежедневни мръсни съдове: Поставя се по 1 таблетка в отделението за препарат на миялната машина, като предварително се отстранява фолиото + програма максимум 55°C.

За много мръсни съдове или твърда вода: Поставя се по 1 таблетка в отделението за препарат на миялната машина, като предварително се отстранява фолиото + програма максимум 65°C.

Избягвайте да слагате в съдомиялната машина деликатни съдове: сребърни чинии, старинен порцелан ръчно изрисуван, кристални чаши, дървени или рогови предмети. Попълнете вашата миялна машина и задайте програма без предварително измиване, за да се пести енергия и вода. Използвайте гел за повече блясък на съдовете и по-пълното им изсушаване, както и сол, за да предпазите системата от образуване на котлен камък.

Предпазни мерки: Причинява сериозно увреждане на очите. Aко е необходима медицинска помощ, носете опаковката или етикета. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Носете защитни предпазни средства за очите/лицето. При контакт с очите: изплакнете внимателно с вода в продължение на няколко минути. Свалете контактните лещи, ако има такива и продължавайте да промивате. Незабавно се обадете се в токсикологичен център или на доктор/лекар. Запазете опаковката.

Съхранение: На сухо, хладно и недостъпно за деца място.

Допълнителна информация

Производител COMPTOIR DES LYS
Търговска марка ETAMINE DU LYS
Съставки От 5% до 15% кислороден избелващ агент, < 5% нейонни повърхностно активни вещества от растителен произход, < 5% поликарбоксилати, ензими от немодифицирани организми.
Продуктов № 290115
Количество 50 бр.
Държава производител Франция

Потребителски мнения

Перфектни са Review by Валентина
Качество
Цена
Изключително добро попадение. Мият прекрасно! (Публикувано на 13.05.2021)
Чудесно! Review by djogleva
Цена
Качество
Таблетките измиват перфектно, не оставят бели следи по съдовете, икономични са и са био :) (Публикувано на 30.03.2011)

Оставете коментар

Вие коментирате: Таблетки за съдомиялна машина 50 бр.

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена