Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Хипоалергичен прах за пране

Снимки

Хипоалергичен прах за пране 2л

Наличност: В наличност

29,49 лв.
Сертифициран от ECOCERTЗа пералняЗа ръчно пранеХипоалергичен

Подробности

Идеален за бебешко бельо. Специално формулиран да намали риска от алергии. За 44 пранета. Оптимална ефективност при 30°С. Без избелващи агенти. Подходящ за ръчно и машинно пране.

Начин на употреба: С цел предпазване на околната среда, пускайте пълни перални, избирайте ниски температури на пране и следвайте препоръчаните пропорции. Не е необходимо предпране.

Предпазни мерки: Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Избягвайте контакт с очите. При поглъщане незабавно потърсете лекарска помощ и покажете опаковката или етикета.

Съхранение: На хладно, далеч от пряка слънчева светлина и студено време, и недостъпно за деца място.

Допълнителна информация

Производител COMPTOIR DES LYS
Търговска марка ETAMINE DU LYS
Съставки 5-15% нейонни повърхностно активни вещества (от захар и палмови ядки), <5% анионни повърхностно активни вещества (от кокосови и палмови ядки), сапун, натриев хидроксиметилглицинат, 100% натурален парфюм, вода, органична флорална вода от лайка*, сол, регулатор на киселинността, секвестант. *5% от всички съставки са с органичен произход, 98,4% от съставките са с натурален произход.
Продуктов № 290119
Нетно количество 2l
Държава производител Франция

Потребителски мнения

Най-после нещо истинско Review by Чавдар Ценков
Качество
Цена
От много време се опитвам да се спася от алергията си към перилни препарати и ароматизатори. Опитах много неща, докато не попаднах на този перилен препарат - първият, за който мога да твърдя че е наистина хипо-алергичен! Усещам го с носа си :) (Публикувано на 25.01.2016)

Оставете коментар

Вие коментирате: Хипоалергичен прах за пране 2л

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена