Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Течен препарат за пране хипоалергичен

Снимки

Течен препарат за пране хипоалергичен 2л

Наличност: В наличност

29,49 лв.
Сертифициран от ECOCERTЗа пералняЗа ръчно пранеХипоалергичен

Подробности

С натурален аромат на органична лайка. Подходящ за ръчно и машинно пране на спално бельо, включително бебешки и детски текстил. 2 литра = 44 пранета. Без избелващи агенти.

Употреба: 1 капачка = 30 мл. Оптимална ефективност при 30°С. Препоръчителната доза е за зареждане от 4,5 кг прене. При ръчно пране: разредете 15мл в 5 литра вода. За пералня: от 15 до 60мл в зависимост от твърдостта на водата и степента на замърсеност на прането. За да запазите околната среда, пуснете пералня с пълно натоварване, изберете цикли с ниска температура и следвайте пропорциите.

Предпазни мерки: Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Избягвайте контакт с очите. При поглъщане незабавно потърсете лекарска помощ и покажете опаковката или етикета. Предизвиква сериозно дразнене на очите

Допълнителна информация

Производител COMPTOIR DES LYS
Търговска марка ETAMINE DU LYS
Съставки 5-15% нейонни повърхностно активни вещества (кокосови и палмови ядки), <5% анионни повърхностно активни вещества (захар, палмови ядки, пшеница), амфотерни повърхностноактивни вещества (кокосови и палмови ядки), сапун, 100% натурален парфюм, млечна киселина (консервант). Съдържа още: вода, флорална вода от лайка*, сол, регулатор на киселинността, секвестрант.
*5% от съставките са от контролирано био производство
99% от общите съставки са с натурален произход
Продуктов № 290119
Нетно количество 2l
Държава производител Франция

Потребителски мнения

Най-после нещо истинско Review by Чавдар Ценков
Качество
Цена
От много време се опитвам да се спася от алергията си към перилни препарати и ароматизатори. Опитах много неща, докато не попаднах на този перилен препарат - първият, за който мога да твърдя че е наистина хипо-алергичен! Усещам го с носа си :) (Публикувано на 25.01.2016)

Оставете коментар

Вие коментирате: Течен препарат за пране хипоалергичен 2л

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена