Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Течен препарат за спортно облекло

Снимки

Течен препарат за спортно облекло 750 мл

Споделете Вашето мнение

Наличност: Не е налично

23,39 лв.
Дерматологично тестванБез синтетични оцветителиБез консервантиВсички съставки са биоразградими

Подробности

Активна, свежа, естествена защита.

Почистващите препарати на АлмаВин са от най-високо качество, когато става дума за опазване на околната среда, дерматологични свойства и ефективност. Натуралните съставки са особено нежни към кожата, а препаратите са дерматологично тествани. За основа на рецептите са взети внимателно подбрани суровини от естествен растителен и/или минерален произход – най-често от контролирано биологично земеделие. АлмаВин не използва никакви синтетични оцветители, аромати и консерванти, повърхностно-активни вещества (ПАВ) от петролни продукти и нанотехнологии. Генетично-модифицираните суровини също са табу. Всички съставки са биоразградими и сертифицирани с био сертификат.

Пере екологично, премахва неприятните миризми. Защитава и поддържа мембранните функции на дишащите материи. Подходящ е за всички дишащи спортни материи, като бански костюми, спортни трика, облекло за бятане, микрофибър, мембранни и смесени тъкани, с изключение на вълна и коприна.

Дозировка:
60 мл при следно твърда вода и средно замърсено пране. Моля, спазвайте препоръчаните дози. С мерителната капачка просто отлейте необходимото количество препарат в отделението за прах на пералната машина или директно в барабана. Да не се използва заедно с други перилни средства, ароматизатори или омекотители! Моля, следвайте инструкциите за пране на производителя на дрехи, отбелязани на етикета.

Начин на употреба: На 20°, 30º или 40°С, на програма за фини тъкани. За мембранни и дишащите материи. Подходящ е за всички дишащи синтетични и смесени материи. Подходящ за пране на ръка.

Допълнителна информация

Производител AlmaWin
Съставки ≥5% <15% анионни ПАВ (растителни мастни алкохол сулфати), нейоногенни ПАВ (растителни захариди от царевица, цвекло и картофи), <5% аромат (етерично масло от лавандула*), линалол
*0,75% от съставките са от контролирано биологично земеделие

Други съставки: вода, етанол, полиаспартамова и янтарна киселина, лимонена киселина, цинк рицино олеат, млечна киселина
96% от съставките са с натурален произход
Продуктов № 290183
Количество 750 мл
Държава производител Германия

Потребителски мнения

Споделете Вашето мнение

Вие коментирате: Течен препарат за спортно облекло 750 мл

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена