Термална вода Гамард 250мл

BIO COSMETICS INTERNATIONAL SARL

19.99лв

Термалната изворна вода почиства и успокоява чувствителната кожа
  • Описание

  • Допълнителна информация

Призната със своите успокояващи и противовъзпалителни свойства, термалната вода Гамард предлага деликатен комфорт и мекота на кожата. 98% от съставките са с естествен произход. Подходяща при чувствителна кожа.

Употреба: Пръскайте около лицето, шията и деликатните зони толкова често, колкото е необходимо. Оставете да изсъхне по естествен начин. Подходяща при зачервявания, за почистване и отстраняване на грим, за почистване на млада кожа и успокояване на чувствителна кожа. Не използвайте за деца под 3 годишна възраст. За външно приложение. Използвайте козметичния продукт само за целта, за която е предназначен и в съответствие с инструкциите за употреба.

Внимание: Изключително запалим аерозол. Съд под налягане: може да експлодира при нагряване. Да се пази от топлина, искри, открит пламък, нагорещени повърхности и други източници на запалване. Тютюнопушенето забранено. Съд под налягане: не пробивайте и не изгаряйте, дори след употреба. Да не се излага на пряка слънчева светлина. Да не се излага на температури по-високи от 50˚С. Да се съхранява извън обсега на деца.


Информация за термалната вода Гамард

В сърцето на малко селце в провинция Ландс, близо до Дакс, е родена термалната вода на Гамард-ле-Бен.

Пътуването й през солените скали и пиренейските масиви, богати на серни елементи, придава на тази вода уникален състав и изключителни дерматологични свойства.

• Известни още от Франсоа I-ви, първите писания за водата на Гамард датират от 16-ти век. Медицинската академия признава нейните дерматологични свойства през 1841г.

• По време на Първата световна война тя помага по-специално за лекуване на изгорените хора, което увеличава славата ú.