Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Термална вода Гамард

Снимки

Термална вода Гамард 250мл

Оставете коментар

Наличност: В наличност

19,99 лв.
Термалната изворна вода почиства и успокоява чувствителната кожа

Подробности

Призната със своите успокояващи и противовъзпалителни свойства, термалната вода Гамард предлага деликатен комфорт и мекота на кожата. 98% от съставките са с естествен произход. Подходяща при чувствителна кожа.

Употреба: Пръскайте около лицето, шията и деликатните зони толкова често, колкото е необходимо. Оставете да изсъхне по естествен начин. Подходяща при зачервявания, за почистване и отстраняване на грим, за почистване на млада кожа и успокояване на чувствителна кожа. Не използвайте за деца под 3 годишна възраст. За външно приложение. Използвайте козметичния продукт само за целта, за която е предназначен и в съответствие с инструкциите за употреба.

Внимание: Изключително запалим аерозол. Съд под налягане: може да експлодира при нагряване. Да се пази от топлина, искри, открит пламък, нагорещени повърхности и други източници на запалване. Тютюнопушенето забранено. Съд под налягане: не пробивайте и не изгаряйте, дори след употреба. Да не се излага на пряка слънчева светлина. Да не се излага на температури по-високи от 50˚С. Да се съхранява извън обсега на деца.

Допълнителна информация

Производител BIO COSMETICS INTERNATIONAL SARL
Търговска марка GAMARDE
Съставки термална вода „Гамард“, азот, бутилен гликол, натриев салицилат, лимонена киселина.
Продуктов № 290322
Нетно количество 250ml
Държава производител Франция

Потребителски мнения

Оставете коментар

Вие коментирате: Термална вода Гамард 250мл

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена