Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Универсален почистващ препарат

Снимки

Универсален почистващ препарат 1л

Оставете коментар

Наличност: В наличност

11,99 лв.
Сертифициран от Екосерт

Подробности

Този универсален органичен почистващ препарат с етерично масло от мента оставя наситена и естествена свежест в цялата къща, подходящ е и за колата. Този концентрат от растителни сапуни може да се използва чист или разреден. С награда за Най-добър екологичен продукт на Франция за 2015!

Начин на употреба: 1 капачка = 25мл. За подове и автомобилни каросерии: 5мл на 5л вода. За петна по дрехи: изсипете малко от препарата върху петното преди да сложите в пералнята. За врати, дограма, облицовки и абсорбатори: изсипете малко от препарата върху влажна гъба. След почистване изплакнете с вода, повърхностите, които влизат в контакт с храни.

Предпазни мерки: Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Избягвайте контакт с очите. При поглъщане незабавно потърсете лекарска помощ и покажете опаковката или етикета.

Съхранение: На сухо, хладно и недостъпно за деца място.

Допълнителна информация

Производител COMPTOIR DES LYS
Търговска марка ETAMINE DU LYS
Съставки 5-15% анионни повърхностноактивни вещества (от палмови ядки), <5%: нейонни повърхностно активни вещества (масло от копра, палмови ядки, захар), сапун, 100% натурален парфюм (етерично масло от мента*, съдържа лимонен и линалол), консервант (натриев хидроксиметилглицинат), вода, сол, алкохол, денатурант, секвестрант, регулатор на киселинността, натурален оцветител. * от контролирано био производство. 97,4% от съставките имат натурален произход.
Продуктов № 290098
Нетно количество 1l
Държава производител Франция

Потребителски мнения

Оставете коментар

Вие коментирате: Универсален почистващ препарат 1л

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена