best_seller

Универсален прах за пране "Коледа" 800г

Амалина

best_seller

19.99лв

За пералняЗа ръчно пранеБиоразградимНе е тествано върху животни

  • Описание

  • Допълнителна информация

Натуралният биоразградим прах цветно пране на Амалина е алтернатива на битовата химия. Екологичен перилен препарат, ароматизиран е с натурално етерично масло, без синтетичните аромати. Синтетичните аромати са един от основните алергени, налични дори в бебешките перилни препарати.

• Подходящ за бебешки и детски дрешки.
• Подходящ за цветно пране.
• Икономично решение за прането – 800 гр, достатъчни за 27 перални;
• Без животински съставки, без тестове върху животни.

Начин на употреба:

За машинно пране: 30 гр (4 лъжички) за 1 пералня (в кутията е включена дървена мерителна лъжичка);

За ръчно пране: 10-15 гр се разтварят в леген с топла вода;

Опаковка: Рециклируема опаковка от метал. Опаковката да се изхвърли в жълтия контейнер за метал и пластмаса. Екопак ще се погрижат за рециклирането.

ВАЖНО ЗА АРОМАТА: В сухия продукт концентрацията на етеричното масло е висока и ароматът е силен. След пералнята, прането ухае леко на етеричното масло. Сухото пране има само лек аромат на свежо.


За Амалина

Амалина е български производител на екологични перилни и почистващи препарати. Мисия на компанията е опазване на човешкия организъм от заболявания и алергични реакции и на природата от замърсяване. Съставките, които Амалина влагат в производството, са предимно с натурален произход или се използват като хранителни добавки, а опаковките им са рециклируеми и за многократна употреба.