Витамин C 90 таблетки x 500мг

WATER FOR HEALTH LTD

44.49лв

Без добавена захар
  • Описание

  • Допълнителна информация

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА

Със съчетанието на опита и науката Frunutta създава мощни и ефективни формули.Със сублингвалната добавка витамин С на Frunutta можете бързо да набавите този важен витамин. Сублингвалните таблетки Micro Quick Absorb бързо се разтварят под езика, като се абсорбират дикерктно в кръвния поток. Не съдържат химикали или пълнители, типични за повечето витаминни добавки на пазара.

Предназначение: Допринася за поддържане на нормалната функция на имунната система по време на интензивни физически упражнения и след това, както и за намаляването на чувството на отпадналост и умора.

Препоръчителен дневен прием: по 1 таблетка дневно под езика до пълно разтапяне.

Дневният прием осигурява (1 таблетка): Витамин С 500mg (625% РКП*), Натрий 23mg, екстракт от листа стевия (като ребаудиозид A) 4mg.

* % Референтни количества за дневен прием на средностатистически възрастен

Забележка: Препоръчителният дневен прием не трябва да бъде надвишаван. Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното и рационално хранене. Деца под 18 години, бременни и кърмещи жени, трябва да се консултират със специалист преди употреба. Прекратете употреба и се консултирайте с вашия лекар ако се появят нежелани реакции. Продуктът не е предназначен за диагностика, лечение или предотвратяване на заболяване. Съхранявайте на място недостъпно за деца.

Съхранение: В добре затворена опаковка, на сухо място, далече от източници на топлина.