Витамин D3 2000IU на прах 150г

NUTRISSLIM D.O.O

13.99лв

  • Описание

  • Допълнителна информация

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА С ПОДСЛАДИТЕЛ

Когато излагането на слънчева светлина е намалено, кожата на човек не произвежда достатъчно Витамин D, което се проявява като липса на енергия, нисък имунитет или болка в костите и зъбите. Основната роля на Витамин D е да поддържа хомеостазата (способността на организма да поддържа равновесие във вътрешната си среда ) и постоянната концентрация на калций и фосфати в плазмата, тъй като повишава усвояването им от храносмилателния тракт, поради което е важен за поддържането на здрави кости и зъби.

Предназначение на продукта: допринася за нормалното усвояване на калций и фосфор, за поддържането на нормална концентрация на калций в кръвта, за поддържането на нормалното състояние на костите и зъбите, за поддържането на нормалната функция на мускулите, за нормалната функция на имунната система.

Препоръчителен дневен прием: разтворете 2,5g (1 /2 чаена лъжичка) в чаша вода и изпийте.

Дневният прием осигурява (за порция 2,5g): Витамин D3 25μg 2000IU (500%)*

* Референтни количества за дневен прием на средностатистически възрастен (8400 kJ/ 2000 kcal)

Нетно количество: 150g (60 порции)

Забележка: Препоръчителният дневен прием не трябва да бъде надвишаван. Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Деца под 18 години, бременни и кърмещи жени трябва да се консултират със специалист преди употреба. Съхранявайте на място недостъпно за деца.

Съхранение: на сухо място, далече от източници на топлина