Витамини за здрава и силна коса на прах 150г

NUTRISSLIM D.O.O

36.99лв

  • Описание

  • Допълнителна информация

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА С ПОДСЛАДИТЕЛ

Красивата и здрава коса не само изглежда красива, но е и показател за цялостно здраве!

Различни фактори влияят върху косопада, растежа и обновяването й, като най-честите са възрастта, гените, хормоните и смяната на сезоните. Въпреки това бихме могли да подпомогнем здравето на косата чрез оптимален прием на хранителни вещества. Биотинът е витамин от групата на Витамините B, обозначен и известен като B7, и е най-важният микроелемент за здрава и красива коса. Вторият най-важен компонент на витамините за коса определено е висококачественият колаген тип 2. Формулата съдържа и витамин С, който допринася за изграждането на колаген и в същото време действа като мощен антиоксидант, предпазвайки косата от свободните радикали, които могат да потиснат растежа на косата и да причинят стареене на косата.

В сравнение с таблетките, които започват да се усвояват в стомаха, добавките на прах започват да се усвояват още в устата – и поради по-добрата бионаличност, те навлизат по-бързо в кръвта и осигуряват бързи и надеждни резултати!

Предназначение на продукта: Биотинът допринася за поддържането на нормалното състояние на косата. Витамин С допринася за нормалното образуване на колаген. Колагенът допринася за еластичността на косата и предотвратяването на цъфтежа на краищата.

Препоръчителен дневен прием: разтворете 5g (1 мерителна лъжица) в чаша вода и изпийте.

Дневният прием осигурява (за порция 5g): Биотин 450µg (900%)* Витамин С 100mg (125%)*, Колаген 1g, МСМ 1g

* Референтни количества за дневен прием на средностатистически възрастен (8400 kJ/ 2000 kcal)

Нетно количество: 150g (30 порции)

Забележка: Препоръчителният дневен прием не трябва да бъде надвишаван. Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Деца под 18 години, бременни и кърмещи жени трябва да се консултират със специалист преди употреба. Съхранявайте на място недостъпно за деца.

Съхранение: на сухо място, далече от източници на топлина