Витамини за здрави и силни нокти на прах 150г

NUTRISSLIM D.O.O

36.99лв

  • Описание

  • Допълнителна информация

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА С ПОДСЛАДИТЕЛ

Колагенът е най-изобилният протеин в тялото и е основен компонент в ноктите, косата, костите и съединителната тъкан. След 20 годишна възраст естественото производство на колаген в тялото започва да намалява и липсата му се забелязва в чупливи нокти, суха коса, косопад, бръчки, болки в ставите. В сравнение с таблетките, които започват да се усвояват в стомаха, добавките на прах започват да се усвояват още в устата – и поради по-добрата бионаличност, те навлизат по-бързо в кръвта и осигуряват бързи и надеждни резултати!

Предназначение на продукта: селенът допринася за поддържането на нормалното състояние на ноктите и косата, коренът от коприва укрепва ноктите. Витамин С допринася за нормалното образуване на колаген, който е основен компонент на ноктите.

Препоръчителен дневен прием: разтворете 5g (1 мерителна лъжица) в чаша вода и изпийте.

Дневният прием осигурява (за порция 5g): Витамин С 100mg (125%)*, Селен 30µg (55%)*

* Референтни количества за дневен прием на средностатистически възрастен (8400 kJ/ 2000 kcal)

Нетно количество: 150g (60 порции)

Забележка: Препоръчителният дневен прием не трябва да бъде надвишаван. Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Деца под 18 години, бременни и кърмещи жени трябва да се консултират със специалист преди употреба. Съхранявайте на място недостъпно за деца.

Съхранение: на сухо място, далече от източници на топлина