favorite_product

Натурална минерална вода от глетчер леко газирана лимон 330мл

Isbre

favorite_product

2.49лв

  • Описание

  • Допълнителна информация

Най-добрата вода за пиене в света®

В отдалечените и величествени планини на Норвегия, на края на един дълъг и криволичещ фиорд се намира глетчерът, който е източникът на ISBRE. ISBRE е норвежката дума за глетчер и никоя друга дума не може да опише по-добре нашата вода. Мислете за ISBRE като за глетчер в бутилка. Чиста, свежа и недокосната от човека. Ние ви донасяме водата от мястото, където тя води началото си, за да се насладите, освежите и обновите.

Микробиологичните изследвания показват, че изворната вода на Isbre е по-чиста от останалите. И независими лабораторни анализи показват, че Isbre има най-ниската обща стойност на разтворените твърди вещества, регистрирани някога за естествена, непреработена вода.

За нас това означава, че нивата на соли, минерални и метални съединения са изключително ниски. За вас това означава, че получавате най-здравословната и чиста вода, която можете да си купите.

Водният източник на Isbre

Водният източник се намира под ледника Hardangerjøkulen в края на 100-километровия фиорд Hardanger в Ulvik Норвегия. Поради тази причина, този девствен субарктически ледников източник, в такова отдалечено място, достъпен само през фиорди, ние можем да добиваме тази невероятно чиста вода.*

Смята се, че ледникът е на най-малко 5000 години - един от най-старите и най-чисти водни източници в света. Водата от нашата пролет е с нееднакво качество и ние сме получили сертификат от Патентното ведомство на САЩ като "Най-добрата питейна вода в света"®. Isbre също е получила търговската марка на ЕС: "Най-добрата питейна вода в света"®.

Hardanger е известен като един от районите на земята с най-величествената природа: фиорди, планини, ледници и, разбира се, много водопади.

*Лабораторно, тествана от Groundwater Analytical, Inc. и Eurofins Norge

Isbre

Предимства на водата Isbre

По-добър вкус

Потребителите преценяват качеството на водата главно по нейния вкус и свойства. Ако водата има лош вкус и мирис, те вярват, че не е безопасна за пиене. Тъй като водата на Isbre няма никакви примеси, които да повлияят на вкуса и, тя има страхотен вкус, без никакъв лош мирис.

По-добро качество

Уникалният геоложки феномен гарантира, че ледениковата вода Isbre е напълно без всякакви замърсители. Няма химическо пречистване, дестилация, йонизация и не е необходима обратна осмоза. Микробиологичните тестове и независими лабораторни анализи показват, че изворната вода на Isbre е по-чиста от всяка друга естествена вода, тествана някога. Isbre има най-ниско общо съдържание на разтворени твърди вещества (4 ppm) измервано някога при естествена непреработена вода.

Isbre - стойности и информация

Хранителна информация

Mного ниско съдържание на минерали. Подходяща за хранителен режим с ниско съдържание на натрий.

Име и място на водоизточника

Isbre Spring, Osa 5730 Ulvik, Norway

Име място на бутилиране

Isbre Spring, Osa 5730 Ulvik, Norway

Водният източник на Isbre е толкова чист, че може да се използва в повечето батерии като заместител на дестилирана вода. Без никаква форма на третиране или филтриране!

С ISBRE всичко, което получавате, е вкусна, чиста и здравословна леденникова вода. Опитайте. Доказано е.

  Средни стойности на състава   mg/l
  Калций   0.7-0.8mg
  Магнезий   0.1-0.2mg
  Натрий   0.5-0.8mg
  Калий   0.2-0.3mg
  Бикарбонат   0.00mg
  Желязо   0.00mg
  Хлорид   0.3-1.2mg
  Флуорид   0.00-0.2mg
  Нитрат   0.1-0.2mg
  Сулфат   0.00-1.3mg
  Суха утайка (TDS – Общо количество разтворени твърди вещества)   ≈ 4-6
  pH   6.6-7

Начин на съхранение: Далеч от топлина и пряка слънчева светлина.