Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Вода с  колаген Qwell Shape

Снимки

Вода с колаген Qwell Shape 475мл

Оставете коментар

Наличност: В наличност

2,79 лв.
Без консерванти

Подробности

Qwell Shape е уникално съчетание на минерална вода с уникален минерален състав, първокласен хидролизиран колаген Peptan ® и оптимална комбинация от ценни витамини и минерали, необходими за перфектната тренировка. Една напитка с освежаващ вкус на нар и 100% без консерванти.

Qwell е разработена от водещи специалисти и са произведени с високотехнологично оборудване и минерална вода с богат минерален състав от извор DAGGIO, Primaluna (Lecco), Италия.
Изворът се намира в Алпите, в землището на община Интробио, провинция Леко, район Ломбардия, Северна Италия и е най-високият естествен извор в Европа, разположен на 1935 метра надморска височина.

Функционална безалкохолна напитка с хидролизиран колаген, витамини и минерали. С вкус на нар.

Водата осигурява:
• Ценни витамини минерали : Магнезий, Цинк и Витамин B12
• Освежаващ вкус на нар
• Важен за нормалната функция на мускулите
• Подобрява метаболизма и производството на енергия
• Намалява чувството на отпадналост и умора
• Подобрява функциите на имунната система

Условия за съхранение: на проветриво място, защитено от замръзване и пряка слънчева светлина. След отваряне да се съхранява в хладилник и консумира в рамките на 24 часа.

Колагенът е основен градивен протеин и именно затова е много важен. Той съставлява над 30% от общите белтъци в тялото и това го прави най-изобилния от всички. Колагенът е и най-важният компонент на всички съединителни тъкани и изгражда гладката мускулатура на редица основни органи като сърцето, черния дроб и далака, стомаха, пикочния мехур и половите органи.

Запасът от колаген в организма има прояви, които могат да бъдат забележими – върху кожата, косата и ноктите или незабележими – върху здравословното състояние, клетъчната регенерация, костната плътност и функционирането на артериите и вените.

Здравият човешки организъм възпроизвежда сам колаген до 40-годишна възраст. Отслабването на естественото му производство обаче може да започне и по-рано. Обичайно до 60-годишна възраст естественото възпроизводство на колаген достига момента, в който пълното му възстановяване е невъзможно. Последиците от намаляващите нива на колаген също могат да бъдат ясно проявени или по-слабо осезаеми.

Най-очевидният резултат е върху кожата – намаляването на колаген в дермата причинява влошаване на нейните качества и загуба на способността й да поддържа добра хидратация. Като резултат кожата изглежда по-тънка, губи еластичност, образува бръчки и сухи петна. Липсата на колаген се отразява също върху косата и ноктите.

По-малко забележими, но със сигурност по-критични за здравето ни, са ефектите върху ставния хрущял, връзките и сухожилията, постепенното намаляване на костната плътност и мускулната регенерация. Като обобщение може да се изведе, че намаленото ниво на колаген се отразява както на външния вид, така и на общото физическо състояние и здравето.

Макар тези последици да са напълно естествени и в крайна сметка да засягат всеки от нас, те могат да бъдат забавени и ефектът от нежеланата им проява да бъде значително намален! Начинът е да предоставяш допълнително колаген на тялото си. Можеш да възстановиш изчерпаните колагенови запаси в тялото си, като приемаш допълнително колаген, който ще стимулира естественото му възпроизводство в организма!

Qwell вода с колаген – науката в действие


При производството на патентования продукт qwell вода с колаген се използва перфектно пречистена вода и висококачествен колаген на световно известната марка Peptan®. Колагенът Peptan® се състои от естествени биоактивни пептиди, които нямат страничен вкус и мирис.

Колагеновите пептиди на Peptan® са произведени чрез прецизен ензимен процес, за да се осигури точната степен на хидролиза и оптималното молекулно тегло, които са от съществено значение за бързата абсорбция от организма и нейната ефективност.

Основното предимство на qwell вода с колаген е именно това, че добавеният колаген е в хидролизирана форма, която допълнително улеснява неговата усвояемост. Това двойно действие прави qwell много ефективна при възстановяването на колагеновата матрица. Проучванията показват, че това е най-ефективният начин да се стимулира възпроизводството на колаген в тялото.

С ежедневно пиене на qwell може да възстановиш и поддържаш запасите от колаген в организма, която допринася за здравата ти кожа и младежкия ти външен вид. В същото време qwell ще спомогне за защита на структурата на твоята опорно-двигателна система, която е от съществено значение за подвижността ти.

28% повече хидратация на кожата с qwell вода с колаген


Проучванията показват, че след 20-годишна възраст кожата започва да губи по 1% от своя колаген с всяка следваща година. С влошаването на колагеновата матрица дермата става по-деликатна и все повече губи способността си да поддържа добра хидратация. В резултат на това кожата става по-тънка, губи своята еластичност, отпуска се и се появяват бръчки. Но намаленото ниво на колаген не е единствената причина за стареене на кожата! Замърсената околна среда, нездравословният начин на живот, ултравиолетовите лъчи и много други фактори, могат да увредят колагеновите клетки и да ограничат производството на хиалуронова киселина, което да доведе до намалена хидратация на кожата.

Qwell вода с колаген е специално създадена за ефективното компенсиране на загубата на колаген и последиците от нея.

В Япония е проведено проучване, в което участниците са разделени на две групи, без да знаят за това – едната група е третирана с реалния продукт, а другата чрез плацебо ефект. Проучването включва 33 жени на средна възраст и доказва, че колагенът Peptan® /който се използва в qwell/ увеличава хидратацията на кожата с 28% само след осем седмици. 91% от третираната с Peptan® група потвърждава по-високо ниво на хидратация на кожата за същия период.

УСТАНОВЕНИ СА 28% ПОВЕЧЕ ХИДРАТАЦИЯ НА КОЖАТА ПРИ ИЗСЛЕДВАНАТА ГРУПА С PEPTAN®, в сравнение с групата, третирана чрез плацебо ефект.

Qwell вода с колаген с Peptan® пептиди подкрепя структурната цялост на колагена в кожата, която е от ключово значение за нейния младежки и здрав вид.

Винаги в перфектна форма с qwell вода с колаген


Колагенът е основен градивен елемент на кожата, костите, мускулите, хрущялите, сухожилията и ставните връзки. Всъщност той е част от структурата на цялата опорно-двигателна система и е от съществено значение за подвижността на тялото ти.

Редовният прием на qwell вода с колаген ще ти предостави много здравословни ползи – тя допринася за подобряването на костната плътност, намалява болките в ставите, напрежението в мускулите и повишава усещането за тонус.

Всеки знае, че добрата хидратация е изключително важна за цялостното функциониране на организма. Когато хидратираме тялото си с qwell, добавения в нея колаген ни предоставя още ползи.

Qwell е водеща иновация


Qwell е функционална напитка от ново поколение. Нейната рецепта е уникална – комбинация от първокласен колаген и специално пречистена вода, която отрежда на qwell новаторската роля в преобразяването на грижата за тялото ни. Нейното високотехнологично производство и следваният при разработването й научен подход я правят наистина специална.

Освен с това, функционалната вода qwell се отличава със заложената в същността си идея да бъде в крак с ежедневните ни нужди и незаменими здравословни ползи за организма ни.

Възстановена кожа само за един месец


Клинично изследване, проведено във Франция от COSderma и включващо 106 жени, показва, че след 4-седмична консумация на Peptan® , колагеновото накъсване в дълбоките слоеве на кожата значително намалява. След 12-седмичен прием на Peptan® се установяват по-ниски нива на колагеновата фрагментация, в сравнение с началото на изследването. Възстановената кожа е резултат от действието на Peptan® – отчита се повишаване на нивата на колаген, което допринася за подобряването на състоянието на кожата и възвръщането на нейния младежки и свеж вид.

Повишена хидратация на кожата


Замърсяването на околната среда, стареенето и вредните UV лъчи могат да увредят колагеновите клетки, да ограничат производството на хиалуронова киселина и да намалят нивото на вода в кожата. Това може да бъде причина кожата да изглежда уморена и дехидратирана. В Япония Souken провежда проучване, в което участниците са разделени на две групи, без да знаят за това – едната група е третирана с Peptan колагенови пептиди, а другата чрез плацебо ефект. Проучването включва 33 жени /на възраст 40-59 г./ и доказва, че колагенът Peptan® увеличава хидратацията на кожата с 28% след 8 седмици. 91% от третираната с Peptan® група потвърждава по-високо ниво на хидратация на кожата по време на същия период.

Допълнителна информация

Производител Welldrinks Ltd.
Търговска марка Qwell
Съставки минерална вода*, кристална фруктоза, хидролизиран колаген Peptan® (0.42%), киселина: лимонена киселина, ароматизант, витаминен премикс: Магнезий, Цинк и Витамин В12.
Стерилно бутилиран продукт.
*минерална вода от извор DAGGIO, Primaluna (Lecco), Италия.
Продуктов № 170624
Нетно количество 475ml
Страна на произход Италия

Потребителски мнения

Оставете коментар

Вие коментирате: Вода с колаген Qwell Shape 475мл

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена