Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Уок тиган 28см

Снимки

Уок тиган 28см

Оставете коментар

Наличност: В наличност

37,99 лв.
Уок тиган 28см

Подробности

Незалепващо покритие, създадено въз основата на растителномаслиново масло и вода. Маслиновото покритие е създадено, за да отговори на нуждите на модерните потребителите, които са все повече ориентирани към здравословния и екологичен начин на живот.

• Доказано незалепващата повърхност
• Силно понижаване на използваните химични елементи в производствения процес
• Възможността да готвиш без никакви мазнини (дори още в първата употреба на продукта)
• Лабораторните тестове доказват, че покритието от маслиново масло ДАВА 3 пъти по добри резултати, отколкото съдовете със стандартно незалепващо покритие

Състав:
5 слоя
1) покритие от маслиново масло и минерални частици.
2) междинно незалепващо водно покритие
3) покритие с висока термична устойчивост
4) алуминиева основа с висока термична проводимост
5) двойно топлоустойчиво външно покритие

• Използвани материали са със 100% европейски произход
• Сертификация за произход и качество
• Гарантиран натурален произход, който предлага решение на потребителите, ориенирани към здравословния и екологичен начин на живот
• Удобен и лесен за поддържане и употреба


За ILLA


Компанията съществува повече от 70 години, лидер в производството на алуминиеви съдове за готвене с гарантиран италиански произход. Неизменна част от политиката на Ила е вниманието и отношението към екологичните проблеми в съвремието.

Успехът се дължи на традициите в компанията да поддържа строг контрол за високото качество на продуктите, както и на суровините за тяхното производство.

Неизменна част от политиката на Ила е вниманието и отношението към екологичните проблеми в съвремието. Именно затова включва постоянно най-новите иновации.

Последната иновация в технологията, изобретена от Ила е незалепващо покритие, създадено въз основата на растително масло и вода.

Иновативното технологично постигнато зехтиново покритие е създадено, за да отговори на нуждите на модерните Потребителите, които все повече и повече са ориентирани към здравословен и екологичен начин на живот.

Продуктите имат доказано незалепваща повърхност, силно понижаване на използваните химични елементи в производствения процес и най-вече възможността да готвиш без никакви мазнини (дори още в първата употреба на продукта). Лабораторни тестове са доказали, че зехтиновото покритие дава 3 пъти по добри резултати, отколкото съдовете със стандартно незалепващо покритие.

Допълнителна информация

Производител ILLA
Търговска марка BIO COOK OIL
Продуктов № 280591
Държава производител Италия

Потребителски мнения

Оставете коментар

Вие коментирате: Уок тиган 28см

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена