Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Зеолит

Снимки

Зеолит 200г

Оставете коментар

Наличност: В наличност

4,99 лв.
100% природен зеолит с високо съдържание на минерала Клиноптилолит

Подробности

Природен дар от Родопите!

Активна биологична хранителна добавка

Rhodosorb - Farer e 100% природен, модифициран Зеолит с високо съдържание на минерала Клиноптилолит. Едно от свойствата на минерала Клиноптилолит е да преструктурира /йонизира/ водата по естествен начин.

Предназначение: Редовната употреба на преструктурирана чрез Родосорб Фарер вода благоприятно влияе върху процеса на храносмилане, отделяне на токсините и нормализиране на минералния обмен в организма и биохимичните показатели на кръвта, укрепва имунната система, подпомага потентността и издържливостта. Преструктурираната /йонизирана/ вода е превъзходно средство за неутрализиране на свободните радикали, изчиства организма, като регулира процесите на храносмилане и по този начин изхвърля токсичните и вредни вещества, в това число радиоактивните. Източник е на необходимите микро и макро елементи, помага за нормализиране обменните процеси на липидите, белтъчините и въглехидратите, намалява нивото на общия холестерол.

Препоръчителен прием: Трябва да поставите съдържанието на пакетчето в 10 литра вода /слабоминерализирана, трапезна или изворна/, да престои от 6 до 8 часа и след това да консумирате редовно водата. Родосорб Фарер може да се използва в продължение на 90 дни, след това се заменя с нов.

Препоръчва се: За всички мъже, жени и деца под и над 10 години, като средство за предотвратяване и профилактика на онкологични, вирусни, стомашно-чревни, сърдечно-съдови, костно-ставни заболявания, изчистване на организма, в това число от тежки метали и радиоактивни елементи.

Взаимодействия с лекарства: съчетава се добре с всички лекарствени средства, прилагани за лечение на посочените заболявания.

Съхранение: в оригинални опаковки, на сухо и защитено от светлина място, при температура до 30°C.

Да не се превишава препоръчваната доза. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да се съхранява на място недостъпно за деца.


Зеолитите са природни минерали с естествен произход, които са се образували преди милиони години при изригването на вулкани. Те не само са едни от малкото отрицателно заредени минерали открити в природата, те притежават и уникална структура. Високото съдържание на силиций (Si) и способността на зеолита да привлича и улавя йони с положителен заряд в своята микропореста структура са причината за 2 от основните свойства на зеолита, които са така полезни за човека:

• пречиства тялото от токсини, тежки метали и радиоактивни елементи
• създава алкално-киселинен баланс в човешкото тяло, което е предпоставка за организма да обработва много по-ефективно всичко, което приема с храната и напитките

Най-чистият зеолит в цял свят се намира в планината Родопи.

Допълнителна информация

Производител Фарер
Съставки 100% природен активен зеолит
Продуктов № 240745
Нетно количество 200g
Държава производител България

Потребителски мнения

Оставете коментар

Вие коментирате: Зеолит 200г

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена

Други продукти, от които може да се интересувате